Verktygstillverkning

På Orrhaga Waterjet har vi de rätta kunskaperna och resurserna för att kunna erbjuda våra kunder effektiva och lönsamma tjänster inom verktygstillverkning. Vår moderna maskinpark gör det möjligt för oss att ta fram verktyg av hög kvalitet. Vi tillverkar bland annat robotverktyg, gripverktyg, formverktyg, pressverktyg, modellverktyg, bearbetningsfixturer, svetsfixturer, kontrollfixturer, mätfixturer och prototyper i material som stål, rostfritt stål, härdade stål, aluminium och plaster. För högkvalitativ verktygstillverkning – kontakta oss, vi hjälper dig med det du behöver!

Verktygsmakare

Bakom varje unikt verktyg ligger det mycket kunskap, skicklighet och teknik och dessa egenskaper hittar du endast hos en riktigt duktig verktygsmakare. Att tillverka verktyg är ett otroligt precisionsarbete där det ibland handlar om ytterst små skillnader mellan en första prototyp och ett fungerande slutverktyg. Som verktygsmakare har vi en viktig roll i den moderna metallindustrin och vi är väl medvetna om att vårt arbete ställer krav på perfektion och noggrannhet. På Orrhaga Waterjet ser vi till att alltid ligga i framkant och följer ständigt den tekniska utvecklingen. Ett exakt utfört verktyg är en god förutsättning för att slutresultatet i er produktion ska bli stabilt och hållbart. Tveka inte på att vända er till oss när ni behöver skickliga och kunniga verktygsmakare!

Formverktyg

Vår ambition är att möta våra kunders höga krav på kvalitet och tack vare modern teknik, rätt kunskap och stor skicklighet hos våra verktygsmakare kan vi leva upp till våra ambitioner och tillverka formverktyg som möter kundens förväntningar. All vår tillverkning sker med stor noggrannhet och servicekänsla – allt för ett perfekt resultat! Kontakta oss så berättar vi mer om formverktyg.