Verktygstillverkning

Behöver du hjälp med verktygstillverkning? Då har du hittat rätt! Vi på Orrhaga Waterjet är erfarna och skickliga verktygsmakare med de rätta kunskaperna och resurserna för att kunna erbjuda våra kunder effektiva och lönsamma tjänster inom verktygstillverkning. Vår moderna maskinpark gör det möjligt för oss att ta fram verktyg av hög kvalitet. Kombinationen av vattenskärning med 5 axlig CNC teknologi ger oss möjligheten att kunna erbjuda våra kunder lönsamma tjänster inom verktygstillverkning. Vi tillverkar bland annat robotverktyg, gripverktyg, formverktyg, pressverktyg, modellverktyg, bearbetningsfixturer, svetsfixturer, kontrollfixturer, mätfixturer och prototyper i material som stål, rostfritt stål, härdade stål, aluminium och plaster. För högkvalitativ verktygstillverkning – ta kontakt med oss och tala om vad du behöver hjälp med så ser vi till att lösa det så snabbt som möjligt!

Verktygsmakare

Bakom varje unikt verktyg ligger det mycket kunskap, skicklighet och teknik och dessa egenskaper hittar du endast hos en riktigt duktig verktygsmakare. Att tillverka verktyg är ett otroligt precisionsarbete där det ibland handlar om ytterst små skillnader mellan en första prototyp och ett fungerande slutverktyg. Oavsett om det handlar om formverktyg eller något annat verktyg så har vi som verktygsmakare en viktig roll i den moderna metallindustrin och vi är väl medvetna om att vårt arbete ställer krav på perfektion och noggrannhet. På Orrhaga Waterjet ser vi till att alltid ligga i framkant och följer ständigt den tekniska utvecklingen. Ett exakt utfört verktyg är en god förutsättning för att slutresultatet i er produktion ska bli stabilt och hållbart. Tveka inte på att vända er till oss när ni behöver skickliga och kunniga verktygsmakare som kan tillverka högkvalitativa formverktyg, modellverktyg, robotverktyg och andra verktyg!

Formverktyg

Vi på Orrhaga Waterjet har som ambition att hela tiden ligga i framkant av utvecklingen i branschen för att kunna möta våra kunders höga krav på kvalitet. Tack vare investeringar i modern teknik, rätt kunskap och stor skicklighet hos våra verktygsmakare så kan vi leva upp till våra ambitioner och tillverka formverktyg som möter kundens förväntningar. All vår tillverkning sker med stor noggrannhet och servicekänsla – allt för ett perfekt resultat! Som verktygsmakare hjälper vi till med det ni behöver. Varmt välkommen att ta kontakt med oss så berättar vi mer om formverktyg.